Početak » EVROPSKI DC

EVROPSKI DC

Evropski defendološki centar

Evropski defendološki centar

Писмо ћирилица:

Европски Дефендологија Центар је невладина, непрофитна организација. 2016 године обиљежавамо 19. година постојања Удружења дефендолога Републике Српске, које 2007. године мијења назив у Дефендологија центар за безбједносна, социолошка и криминолошка истраживања, а затим 2011. године назив мијења у Европски дефендологија центар за научна, политичка, економска, социјална, безбједносна, социолошка и криминолошка истраживања. Полако, утемељено, сигурно, кретање се врши ка глобалној стручној и научној мрежи, европског и свјетског знања, науке и знања уопште.

У свом досадашњем раду, Европски дефендологија центар организовао је и учествовао у раду преко 70 научних и стручних скупова која су се бавила питањима безбједности, одбране, заштите, образовања и обуке.

Поред тога, Европски дефендологија центар је спровео преко 20 пројеката, од којих су многи међународног значаја.

У оквиру издавачке дјелатности, у издању Европски дефендологија центар центра, изашло је преко 30 књига, уџбеника и друге публикације, као и 32 теоријско – стручних часописа „Дефендологија“, часописа за питања заштите, безбједности, одбране, образовања и обуке. Такође, у припреми за штампу су нова издања књига, уџбеника и других актуелних публикација из области безбједности, одбране, заштите, образовања и обуке.

WEB:  http://www.defendologija.com


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s