Početak » Bezbjednost » Radijska emisija „Mozaik“ gost predsjednik centra

Radijska emisija „Mozaik“ gost predsjednik centra

Start here

images U utorak 17.05.2016 godine u popularnoj radijskoj emisiji „Mozaik“ gostovao je pored predstavnice kancelarije Ombudsmana Svetlane Šljivančanin i psihološkinja Adriane Pejaković i Vesne Kraljević  i predstavnik crnogorskog Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“ g-din Slavko Milić. Tema razgovora je  promocija porodice i porodičnih vrijednosti sa različitih aspekata i to na Međunarodni dan porodice koji se obilježava svake godine u svijetu 15. maja, kao dan kada se svi podsjećamo porodice i porodičnih vrijednosti u svijetu i kod nas.

Svjetski dan porodice, 15. maj, obilježava se širom svijeta od 1993.godine, kada ga je tako proglasila Generalna skupština Ujedinjenih nacija. Na taj način je istakla važnost porodice kao osnovne društvene zajednice. Cilj obilježavanja Svjetskog dana porodice jeste afirmacija porodice i porodičnih vrijednosti.
Emisija „Mozaik“ snimljenu  i emitovanu 17.05.2016 godine u periodu od 09-10.30 časova na Radiju Crne Gore možete preuzeti:
VAŠA DEFENDOLOGIJA
Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s