Početak » Fecris -Defendologija » Konferencija „Destruktivne grupe i mladi“ O4.OKTOBAR 2014 godine.

Konferencija „Destruktivne grupe i mladi“ O4.OKTOBAR 2014 godine.

Start here

Center for security, sociological and criminological researsh “Defendology”- Niksic MONTENEGRO

Center for security, sociological and criminological researsh “Defendology”- Niksic MONTENEGRO

Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore „Defendologija“ će dana 04. oktobra 2014. godine (subota) u Nikšiću, sala „KUD Zahumlje“ organizovati stručnu Konferenciju „Destruktivne grupe i mladi“ na kojoj će govoriti gošće Branka Dujmić, predsjednica CISK-a Hrvatska i Verica Ječmenica – Jazbec, dr.med.pedijatar na temu „Djeca žrtve sektaškog stava svojih roditelja“ Inače, hrvatski Centar za informisanje o sektama i kultovima, prikuplja informacije iz toga područja a organizacija je član Evropske federacije centara za istraživanje i informisanje o destruktivnim sektama (FECRIS).
CISK
Posjećamo Vas Crnogorska defendologija – (Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore), jednoglasno je primljena za korespondenta u FECRIS (European Federation of Centres of Research and Information on Cults and Sects) uz značajnu podršku Hrvatske i Ukrajine.

Konferencija će održati u Nikšiću (Sala KUD Zahumlje) ul. V Proleterske Brigade uz prisustvo studenata, predstavnika NVO, lokalne samouprave i prijatelja Defendologija centra Crne Gore.

Na Konferenciji pored gospođe Dujmić govoriće i mr.sci Slavko Milić, član Defendologija centra Crne Gore, mr.sci Mirjana Popović, profesor na Filozofskom fakultetu iz Nikšića, Jelena Đurković, diplomirana kriminološkinja a očekujemo da učešće potvrde i drugi predstavnici.

Pozivamo sve zainteresovane građane, predstavnike medija da prisustvuju događaju.

Plan i program Konferencije „Destruktivne grupe i mladi“ biće objavljen najkasnije do 25. septembra 2014 godine do 12.00 časova kada će se znati konačna lista panelista.

VAŠA DEFENDOLOGIJA

Advertisements

2 komentara

 1. Udruzenje Roditelja kaže:

  hvala na obavjestenju i ukoliko smo pozvani, rado bi nas predstvanik prisustvovao predavanju. u tom smislu vas molimo da nam javite vrijem odrzavanja (kada budete znali) , Pozdrav

  2014-07-11 21:50 GMT+02:00 Defendologija centar :

  > defendologija posted: “ Crnogorska defendologija će u prvoj nedjelji > mjeseca Oktobra 2014. godine organizovati stručnu Konferenciju > „Destruktivne grupe i mladi“ na kojoj će govoriti Branka Dujmić, > predsjednica CISK-a Hrvatska, očekujemo da učešće potvrde i drugi > predstavnici. „

  • defendologija kaže:

   Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete. Samo nam na tel. 069 604 604 ili na e mail koji mozete naći na sajtu u rublici KONTAKTI pošaljite Vaš kontakt.
   Ako ste zainteresovani za učešće kao panelisti i to možemo da obezbijedimo.
   S poštovanjem.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s