Početak » Bezbjednost » Donacija hrane za ugrožene Romske i Egipćanske porodice u Nikšiću

Donacija hrane za ugrožene Romske i Egipćanske porodice u Nikšiću

Start here

Center for security, sociological and criminological researsh "Defendology"- Niksic MONTENEGRO

Center for security, sociological and criminological researsh "Defendology"- Niksic MONTENEGRO

Iako to nije primarni cilj naše organizacije Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore „Defendologija“ iz Nikšića u nastavku aktivnosti pomoći romskim i egipćanskim porodicama, nastaviće sa realizacijom pomoći ugroženim porodicama koje su nastanjene na teritoriji Opštine Nikšić.
Banka hrane u Crnoj Gori

Banka hrane u Crnoj Gori

Naime, BANKA HRANE – PODGORICA je nevladina, humanitarna fondacija osnovana krajem marta 2010. godine, sa ciljem da doprinese smanjenju siromaštva u Crnoj Gori i da se uključi u borbu protiv gladi i rasipanja hrane. Banka hrane Podgorica je podržana od strane Evropske federacije banaka hrane (FEBA). Sa sjedištem u Parizu. Banka hrane svoju djelatnost zasniva na ideji doniranja i raspodjele, kao i na promovisanju solidarnosti među građanima. Na taj način želimo da pokažemo da se zajedničkim angažovanjem može pružiti pomoć onima kojima je ona zaista neophodna. Glavna djelatnost Banke hrane se sastoji u prikupljanju poljoprivrednih, agro-industrijskih i trgovinskih proizvoda od donatora, njihovog skladištenja, sortiranja i distribucije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, posredstvom humanitarnih organizacija i socijalnih institucija koje takođe pomažu siromašnima. Banka hrane je u saradnji sa Centrom za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore „Defendologija“ i Centrom za romske inicijative „CRI“ Nikšić uspjela da obezbijedi 20. paketa hrane za 20. ugroženih romskih i egipćanskih porodica iz naselja Buda Tomovića i naselja Trebjesa iz Nikšića koje će biti distribuirane ugroženim porodicama do kraja mjeseca Aprila ove godine.
O planu raspodjele članovi ugroženih porodica mogu se informisati na broj telefona: 069 604-604 ili e mail: defendologijamne@gmail.com

VAŠ DEFENDOLOGIJA CENTAR

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s